Productcategorieën
Overig

Handige zijpanelen voor grootvakstellingen
Zelfs al lijken zijpanelen misschien eenvoudig, deze slimme producten vormen het eigenlijke skelet van elke goede en stabiele opslagrek. De dunne constructie en dwarsstukken van de zijpanelen laten ze vaak op ladders lijken, en in speciale gevallen worden ze ook als zodanig gebruikt wanneer er werk op het rek moet worden uitgevoerd. De belangrijkste functie is natuurlijk dat het rek veilig en stabiel staat.

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
H2000 x D0400 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 48,00
Product bekijken
H2000 x D0500 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 48,00
Product bekijken
H2000 x D0600 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 48,00
Product bekijken
H2000 x D0800 mm. Elektrolytisch verzinkt.
€ 50,00
Product bekijken
H2000 x D1000 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 52,00
Product bekijken
H2000 x D1200 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 58,00
Product bekijken
H2500 x D0400 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 57,00
Product bekijken
H2500 x D0500 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 57,00
Product bekijken
H2500 x D0600 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 57,00
Product bekijken
H2500 x D0800 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 60,00
Product bekijken
H2500 x D1000 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 64,00
Product bekijken
H2500 x D1200 mm. Elektrolytisch verzinkt
€ 72,00
Product bekijken
Pagina
per pagina

De kenmerken en voordelen van zijpanelen voor zware opslagsystemen
Wie zijpanelen voor opslagrekken en andere rekensystemen voordelig wil kopen, vindt hier in de winkel een uitgebreide selectie. De zijpanelen zijn beschikbaar voor opslagrekken en palletrekken van elke vorm en grootte. Elke frame onderscheidt zich door hoogwaardige materiaal- en productiekwaliteit. Het is robuust, duurzaam, draagbaar en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn de zijpanelen voor zware opslagsystemen klaar voor snelle en flexibele montage. Montageschroeven en andere accessoires zijn ook verkrijgbaar in de winkel. De zijpanelen voor houten en metalen rekken bieden betrouwbare botsbescherming en zijn ook bestand tegen zware pallets. De zware opslagsystemen zijn flexibel combineerbaar als een bouwpakket. Zo kun je je opslag voorzien van op maat gemaakte opslagrekken en palletrekken met de bijpassende vorm en grootte van de zijpanelen. Hier zijn de voordelen van de zijpanelen voor zware opslagsystemen in één oogopslag:

  • hoogwaardige materiaal- en productiekwaliteit

  • gegalvaniseerde stalen constructies

  • verkrijgbaar voor houten en metalen rekken

  • eenvoudige montage

  • veelzijdig te combineren met zware opslagsystemen en palletrekken

  • assortiment van accessoires en vervangende onderdelen

Accessoires voor zijpanelen en rekensystemen
Voor de veelzijdige en duurzame rekensystemen van aanbieder Heavy vind je hier in de winkel een breed assortiment accessoires. Hieronder vallen palletbalken, afstandhouders, rekplanken, versterking, rekbeveiliging, magneetband, magnetische tape en expansiebouten. Alle losse onderdelen onderscheiden zich door betrouwbare merkkwaliteit. Net zoals de Heavy rekensystemen als geheel, zijn de accessoires goed op elkaar afgestemd en bieden ze een eenvoudige en flexibele montage. Zo kun je met de zijpanelen voor rekensystemen je opslag individueel en optimaal uitrusten. De accessoires voor opslagrekken en palletrekken maken een veelzijdige en moeiteloze aanpassing van bestaande rekken mogelijk.

Betaalbaar zijpaneel voor opslagrekken kopen
Hier in de winkel heb je toegang tot een breed assortiment hoogwaardige zijpanelen voor zware opslagrekken, rekensystemen en palletrekken. De stevige stalen zijpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maatvarianten. Voor een eenvoudige en snelle montage vind je ook de passende accessoires hier in de winkel. Profiteer ook bij de aankoop van zijpanelen voor opslagrekken van topkwaliteit, aantrekkelijke prijzen en een snelle verzending.

Ik ben op bezoek als