Productcategorieën
Overig

Palletstellingen - zelf samenstellen
Met een palletstelling dat je zelf kunt samenstellen, wordt het veel eenvoudiger om precies het rek te creëren dat aan jouw eisen voldoet.
De indeling en mogelijkheden voor het rek kunnen van magazijn tot magazijn verschillen, dit hangt altijd af van het individuele bedrijf.
Een flexibele oplossing zoals deze kan echter voordelig zijn.
Soms veranderen je behoeften en kan het nodig zijn om je rekken anders op te stellen. Met rekken die je zelf kunt demonteren en monteren, kun je eenvoudig de indeling in je magazijn aanpassen aan je behoeften.

Producten 1-12 van 45

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat maakt een zelf samengestelde palletstelling zo flexibel?
Met de mogelijkheid van continue uitbreiding in hoogte en breedte groeit het palletstelling mee met de expansie van je eigen bedrijf. Waar aanvankelijk eenvoudige bodemopslag met kratten en manden volstond, moet er door toenemende omzet meer opslagcapaciteit worden gecreëerd. De klassieke palletstelling kan altijd worden vergroot met uitbreidingen, zodat eenmaal aangeschafte systemen individueel kunnen meegroeien met de toenemende vraag. Met behulp van zijpanelen, steunen, frames, liggers, legborden, voetplaten, doorvoerbeveiligingen of aanrijdbeveiliging kun je gemakkelijk aan je eigen eisen voor opslaguitrusting voldoen. Op dit punt zijn de bijgevoegde product- en gebruikershandleidingen, evenals de belastbaarheidsstickers, niet alleen behulpzaam, maar ook bindend om te voldoen aan de voorgeschreven veiligheidsvoorschriften van de arbeidsinspectie. Met het gebruik van palletwagens, heftrucks of zelfs werkplatforms kun je snel aan beide zijden in- en uitladen. Dankzij de open vormgegeven niveaus heb je altijd directe toegang tot elk gewenst pallet. Waardeverlies door foutieve uitname of beschadiging wordt verminderd. De altijd goed zichtbare voorraad biedt de mogelijkheid om snel bij te bestellen.

Hoogwaardig materiaal en eenvoudige montage zijn essentieel bij een palletstellingen
Verzinkte of gelakte metalen elementen kunnen worden geïnstalleerd in hoogtes van 2m tot 7,5m. In de breedte kunnen palletstellingen variëren van 2m tot 50m. Afhankelijk van het type en het gewicht van de opgeslagen pallets, zijn legborden in de vorm van roosters evenals houten of stalen planken aan te raden. Zelfs vakken zonder legborden dragen nog steeds veilig de opgeslagen pallets. In 2 tot 5 niveaus met dieptes variërend tussen 80cm en 110cm kunnen gewichtseenheden met verschillende draagvermogens tussen 500kg en 4.000kg worden opgeslagen. Om bestaande rekken eenvoudig uit te kunnen breiden, wordt een schroefboutmontagesysteem gebruikt. Voor een stabiele stand en veilig gebruik zijn bodemvaste, geschroefde voetplaten voorzien. Hiermee kunnen op specifieke locaties ook doorloop- of doorgangopeningen worden gecreëerd, wat zorgt voor korte routes en daarmee kostenbesparingen. Van kleine hallen tot grote binnen- of buitenmagazijnen zijn uitrustingen met zelf samengestelde palletstellingen een veilige en vooral duurzame investering.

Conclusie
Zelf samen te stellen palletstellingen zijn economische en professionele inrichtingssystemen voor stapelbare palletgoederen. Ze maken optimaal gebruik van beschikbare ruimtes. Door talloze voorgeschreven breedtes, hoogtes en dieptes van de individuele bouwelementen kunnen daarmee voordelige, op maat gemaakte zwarerekken worden geconfigureerd. Het team van Hans Høj Lagerinventar A/S in Ishøj / DK staat bovendien klaar voor vragen en informatie van maandag tot en met vrijdag.

Ik ben op bezoek als