Productcategorieën
Overig

Spaanplaten voor palletstellingen
Spaanplaten van bijzonder goede en solide kwaliteit voor diverse palletstellingen.
Ze kunnen worden gebruikt als legborden voor de stellingen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
Onze spaanplaten voor palletstellingen zijn perfect geschikt, omdat de draagkracht enorm hoog is - vergeet echter niet om altijd een passende vorm van ondersteuning te monteren.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarvoor worden spaanplaten gebruikt?
Een palletstelling is niet alleen bedoeld voor pallets. In veel gevallen moeten werkstukken, kisten en andere verpakkingseenheden veilig en binnen handbereik worden opgeslagen. Hiervoor zijn spaanplaten als legborden bijzonder geschikt. Deze planken zijn een kosteneffectief alternatief en hebben voldoende draagkracht. Aangezien dit puur planken voor gebruik zijn en geen meubelplanken, zijn de zijkanten onbehandeld. Toch hebben deze spaanplaten een stevige afwerkingskwaliteit en bieden ze een veilige opslag voor je producten. Voor efficiënte en betaalbare opslag kun je vertrouwen op HHL-spaanplaten. Hier vind je solide modellen met een dikte van 19 mm en een diepte van 1100 mm. Je kunt kiezen uit lengtes van 1850 en 2700 mm. Om ervoor te zorgen dat deze platen betrouwbaar in het palletstelling kunnen worden gemonteerd, leveren we ook de bijbehorende metalen houders. Op deze manier kun je de spaanplaten voor stellingen betrouwbaar en slipvrij inklemmen. Met behulp van deze opslagmogelijkheid kun je jouw magazijn overzichtelijk inrichten. Voor nog meer veiligheid raden we aan om jouw stellingen en frames te voorzien van passende stootbescherming. Zo bescherm je jouw opgeslagen goederen tegen mogelijke schade door heftrucks, enz.

Aanvullende accessoires voor jouw magazijn
Naast onze robuuste spaanplaten biedt HHL natuurlijk alle andere accessoires voor jouw stellingsysteem. Je kunt ervoor kiezen om elk rek zelf samen te stellen of te kiezen voor vooraf geconfigureerde complete sets. Hierdoor kun je de opslagruimte optimaal benutten op basis van jouw beschikbare ruimte. Bij HHL kun je niet alleen de frames, legborden, steunbalken of stootbescherming voor rekken krijgen, maar ook bijbehorende opbergdozen met en zonder kantel- en kiepfunctie. Als het gaat om pallet- en andere magazijnrekken, is HHL de juiste partner voor jou. Van de kleinste schroef tot de kleinste versterkingsbout, je vindt bij ons alles onder één dak.

Conclusie:
Als je jouw stellingsysteem wilt voorzien van passende planken, dan raden we aan om onze stabiele spaanplaten te gebruiken. Deze bieden voldoende draagvermogen en kunnen eenvoudig worden gemonteerd. We leveren je ook meteen de bijpassende metalen verbinders. Over het algemeen profiteer je hier van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en hoef je niet in te leveren op kwaliteit. We zouden het op prijs stellen als je contact met ons zou opnemen.

Ik ben op bezoek als