Productcategorieën
Overig

Optimaliseer de veiligheid in jouw magazijn met rekbeveiliging
In een magazijn – of het nu groot of klein is – bestaat vaak de noodzaak om je in de rekken te verplaatsen.
Dit vereist een hoge mate van veiligheid wanneer jij of jouw medewerkers zich in de rekken bevinden.
Enerzijds is de stabiliteit verminderd en anderzijds brengt de hoogtefactor bijzonder gevaar met zich mee als de zijpanelen niet stevig zijn gemonteerd. Daarom raden we jou aan om de juiste rekbeveiliging te gebruiken om de veiligheid in jouw magazijn te verbeteren.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Creëer meer veiligheid tegen een voordelige prijs met rekbeveiligingen voor palletstellingen
Magazijnbeheer is een van de belangrijkste succesfactoren in de opslag- en logistieke sector. Naast efficiënte opslagsystemen is rekbeveiliging voor palletstellingen ook een essentieel onderdeel hiervan. Magazijnen hebben een aanzienlijk potentieel voor ongevallen en incidenten. Moderne magazijntechnologie, zoals rekbeveiliging, is essentieel om hierop in te spelen. Regelmatige zwakke punten in de palletstellingen zijn bijvoorbeeld overbelasting, gebrek aan stabiliteit of beschadigde rekken. Duurzame concepten moeten worden toegepast om deze zwakke punten te identificeren en vooral te verhelpen. Een gebruikelijke methode voor duurzame rekbeveiliging is het gebruik van veiligheidsnetten. Deze oplossing voorkomt dat opgeslagen materialen naar beneden vallen, waardoor magazijnmedewerkers, vooral in hoge stellingen, worden beschermd tegen vallende voorwerpen. Tegelijkertijd worden de materialen ook beschermd tegen schade. Een belangrijk voordeel van deze beveiliging is naast de hoge efficiëntie ook de flexibiliteit van de netten, die deels kunnen worden aangepast aan veranderende magazijnomstandigheden. Naast deze meerwaarde moet ook het prijseffect worden overwogen, aangezien deze oplossingen al tegen een gunstige prijs kunnen worden aangeschaft.

Rekbeveiliging voor palletstellingen als onderdeel van een compleet magazijn
Rekbeveiliging voor palletstellingen is een van de belangrijkste veiligheidscomponenten in magazijnorganisaties. Naast bescherming tegen vallende goederen kan hiermee ook schade aan de materialen worden voorkomen. Bij HHL.DK vind je daarnaast ook aanvullende accessoires om jouw complete magazijn op te bouwen en flexibel aan te passen. Complete sets voor palletstellingen of opties om ze zelf samen te stellen, transportframes, gaasframes, palletkisten en kantelbakken maken ons assortiment compleet.

Conclusie:
Het logistieke systeem in magazijnen moet tegenwoordig voldoen aan de hoogste veiligheidseisen om concurrentiekrachtig te blijven. Enerzijds moeten medewerkers ter plaatse worden beschermd tegen vallende materialen, vooral in hoge stellingen, anderzijds moeten er betaalbare en efficiënte oplossingen worden gevonden om het magazijn effectief en kostenefficiënt in te richten. Flexibiliteit is ook in het veiligheidsmechanisme van het magazijn van belang, omdat zowel de voorraad als de op te slaan goederen veranderen, wat van invloed is op de veiligheidsaspecten die in acht moeten worden genomen. Daarom is het belangrijk om bij rekbeveiliging te kiezen voor flexibele maar toch duurzame beveiligingsmethoden.

Ik ben op bezoek als