Productcategorieën
Overig

De functie van palletstelling uitzetbouten
Een uitzetbout wordt gebruikt om zware voorwerpen, zoals verwarmingen, leuningen, rekken of andere zware voorwerpen, in beton of metselwerk te bevestigen. Dit kunnen ook voorwerpen zijn zoals onze palletstellingen die zware lasten dragen. Om ervoor te zorgen dat de voorwerpen niet omvallen, kunnen ze stevig aan de vloer of muren worden bevestigd met behulp van de bouten. Een palletstelling kan bijvoorbeeld in de vloer of muur worden gemonteerd, en bij meerdere rekken kunnen ze ook aan elkaar worden verbonden om nog meer stabiliteit te krijgen.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Optimaal gebruik van uitzetbouten
Uitzetbouten worden altijd gebruikt wanneer maximale veiligheid vereist is bij constructies. Dit kunnen radiatoren, leuningen of plafondelementen zijn. Het accessoire is bijzonder geschikt voor het opzetten van palletstellingen die zware lasten moeten dragen en maximale stabiliteit moeten bieden. De uitzetbouten worden gebruikt om het rek aan de muur te bevestigen of stevig in de vloer te verankeren. Het is ook mogelijk om individuele rekken met elkaar te verbinden om een overkoepelende structuur te creëren. Het bevestigen van zij- en achterpanelen met uitzetbouten verloopt moeiteloos, zodat veiligheid en gemak gegarandeerd zijn bij het structureren van je zakelijke of privé-opslagruimte. De vloeren en muren waarvoor je uitzetbouten koopt en gebruikt, moeten van hoge kwaliteit zijn. Hierdoor kunnen de bouten optimaal in het materiaal worden geklemd en wordt een perfecte stabiliteit van de rekken gegarandeerd. Zorg ervoor dat je bij de installatie de uitzetbouten zo plaatst dat ze naadloos in de voorgeboorde gaten passen en vervolgens stevig kunnen worden vastgezet met de moer. Zo zorg je ervoor dat de rekken veel gewicht kunnen dragen zonder scheef te hangen of instabiel te worden. Voor veiligheidsredenen moet het rek minstens drie niveaus hebben en de maximale belasting is afhankelijk van de grootte van de compartimenten. Maak daarom gebruik van de voordelen van het gecoördineerde assortiment dat je wordt geboden om gunstige voorwaarden te realiseren en de tijdsinspanning te minimaliseren.

Ruim assortiment voor het opzetten van palletstellingen
Het opzetten van een palletstelling is zeer eenvoudig met HHL. Begin met het kiezen van de geschikte zijpanelen, die je vervolgens verbindt met de liggers van de palletstelling. De rekbeveiligingen zorgen voor de juiste diepte van de palletstelling en bieden een hoog niveau van veiligheid. Indien nodig is het natuurlijk mogelijk om extra stabiliserende elementen toe te voegen. Dit omvat uitzetbouten voor bevestiging, maar ook zijbeugels en verstevigingen die duurzaamheid en flexibiliteit vergroten, terwijl aanrijdbeveiliging ongelukken voorkomt. Tot slot kun je de spaanplaten eenvoudig in de beschikbare compartimenten plaatsen, de segmenten labelen met magnetische tape en de afgewerkte palletstelling naar wens gebruiken.

Eén rek, één leverancier
Het stressvrij opzetten van je palletstelling is gegarandeerd met HHL. Alle onderdelen kunnen moeiteloos worden gecombineerd, terwijl geschikt accessoire beschikbaar is om veiligheid, draagvermogen en comfort te verhogen. Uitzetbouten maken bijvoorbeeld een eenvoudige bevestiging van je palletstelling mogelijk, zodat het opzetten moeiteloos verloopt zonder specifieke voorkennis. Maak gewoon gebruik van de uitgebreide service van HHL om tijd en moeite te besparen en te profiteren van hoge kwaliteit en sensationele prijzen.

Ik ben op bezoek als