Productcategorieën
Overig

Grote selectie van liggers voor jouw palletstelling
Als je palletstelling in je magazijn wilt plaatsen, dan zijn er verschillende soorten liggers waaruit je kunt kiezen.
De liggers, ook wel balken genoemd, zijn de onderdelen die tussen de zijpanelen van het rek zitten.
Ze zijn nodig om de rekken op te bouwen en dragen ook het gewicht van de pallets die je in het rek opslaat. Er zijn verschillen in het draagvermogen van verschillende
balken. Het is dus belangrijk om balken te kiezen die passen bij de belasting van jouw goederen.

Wat zijn eigenlijk palletstelling balken?
Palletstellingen bestaan uit meerdere componenten en staan bekend om hun hoge draagvermogen. Ze zijn essentieel in elke industrieel magazijn of bij verzendbedrijven. Ze zijn voornamelijk ontworpen om EU-pallets veilig op te slaan. Veel van deze stellingen hebben aan de zijkanten bescherming om te voorkomen dat de frames beschadigd raken door vorkheftrucks of andere hefapparatuur. Op elk niveau zijn stevige palletstelling balken nodig, die feitelijk het frame vormen. Hierop kunnen solide planken worden geplaatst of direct de EU-pallets worden geplaatst. Ze worden aan de zijkanten van het frame gehangen en zorgen zo voor maximale stabiliteit. Een voordeel is de hoge flexibiliteit in gebruik. Deze balken kunnen hier gemakkelijk worden nabesteld. Aan het draagframe kun je de solide, poedergecoate stalen balk bevestigen met behulp van borgpennen. Deze palletstelling balken van HHL zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en draagvermogens. De balken van 950 mm zijn ontworpen voor maximaal 1.000 kg, de modellen van 2250 mm lang tot 2.300 kg en de balken van 3.300 mm lang tot 3.100 kg. Hier in de winkel vind je de juiste uitvoeringen voor elke zware stelling. Zoals je kunt zien, hoeven deze balken niet eens duur te zijn. Ze zijn zeer geschikt om een palletstelling individueel samen te stellen. Op deze manier bouw je de stelling op zoals je ter plaatse nodig hebt.

Bij HHL vind je veel meer dan alleen palletstelling balken
Hier in de HHL-winkel kun je jouw palletstelling zelf samenstellen. Naast de bijpassende palletstelling balken vind je daar de extra houders om te voorkomen dat de geplaatste pallets naar achteren glijden, evenals de bijpassende zijpanelen van de stellingen in verschillende maten. Bovendien biedt HHL ook passende transportboxen, kiepbakken, vatendragers en gesloten legborden aan waarmee je jouw magazijn kunt completeren. Dankzij de betaalbare prijzen kun je zonder veel moeite jouw magazijn volledig inrichten. Speciaal voor startende bedrijven hebben we ook complete bouwpakketten beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes. Hiermee heb je de mogelijkheid om jouw magazijn opnieuw in te richten.

Conclusie:
Als je voor jouw bedrijf een hoogwaardige palletstelling wilt bestellen tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, dan zou je de producten van HHL eens nader moeten bekijken. Je kunt met onze palletstelling balken natuurlijk altijd jouw bestaande zware stelling uitbreiden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag klaar om je verder te informeren en te helpen.

Ik ben op bezoek als