Productcategorieën
Overig

Versterking voor palletstellingen
We bieden verschillende soorten versterkingen voor palletstellingen.
Met een palletstelling kun je diverse items opslaan, en met de juiste versterking ben je verzekerd van een veilige opslag.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Versterking voor de palletstelling
De veiligheid van de medewerkers staat zonder twijfel voorop, maar ook de bescherming van eigendommen is onmisbaar voor het voortbestaan van een bedrijf. Stellingen die in de hoogte worden gebouwd en/of aan zware belastingen worden blootgesteld, hebben de neiging om naar de zijkanten te hellen en lopen daardoor het risico te breken, andere stellingen te beschadigen of de inhoud te laten vallen. De versterking voor palletstellingen biedt niet alleen betrouwbare bescherming tegen materiaalfouten, maar fungeert ook als afstandshouder en stabilisator voor de stellingen. Een allround nuttige accessoire. Het aanschaffen van versterkingen voor jouw stelling is voordelig en verstandig, omdat je het voordeel hebt dat je preventief hogere kosten door brekende stellingen vermijdt. Het aanbrengen van de versterking is eenvoudig en snel, maar levert aanzienlijke toegevoegde waarde voor elke gebruiker.

Geen eenzame strijder
Een eenvoudige montage van de stellingen, maar dan wel met hoge kwaliteit en veiligheid; of ze nu als complete set of afzonderlijk worden aangeschaft, onze producten passen altijd. In onze online winkel kun je complete sets, maar ook afzonderlijke onderdelen en accessoires bestellen; uiteraard kun je ook bij onze klantenservice informatie over onze producten verkrijgen. We bieden een ruime selectie stellingen die perfect zijn voor jouw ruimte en gemakkelijk te monteren zijn. Alle onderdelen passen altijd bij elkaar en kunnen dus aan jouw wensen worden aangepast, bijvoorbeeld palletstellingen, zware stellingen of bandenstellingen. Je kunt je ook op onze website informeren over onze diensten. Als onderdeel van een versterking voor jouw palletstelling, is ook een aanrijdbeveiliging een goede optie, omdat dit de staanders van de stellingen beschermt en daardoor minder risico ontstaat dat de stellingen door onvoorzichtig werken in de omgeving worden beschadigd.

Conclusie
Eerdere klanten zijn goed geadviseerd met onze producten. De versterking voor palletstellingen presteert meer dan beloofd. Ze dient als preventie tegen snelle breuken onder belasting en houdt de stellingen ook op de juiste afstand, zodat ze elkaar niet beschadigen. Versterkingen voor palletstellingen van HHL zijn absoluut de moeite waard.

Ik ben op bezoek als