Productcategorieën
Overig

Stapelpallets – Stapelrek
Stapelpallets of een stapelrek zijn geschikt voor opslag en transport van langwerpige goederen, zoals lange buizen of profielen. Het kan ook worden gebruikt als een mobiel palletrek dat snel met een heftruck kan worden verplaatst.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwaarlast Stapelpallet
Een transport- en opslagpallet, of stapelpallet, is een ongelooflijk flexibel systeem bestaande uit een frame met een buis in elk van de vier hoeken. Deze buizen kunnen snel worden gemonteerd of verwijderd, waardoor de stapelbare pallet op een zeer kleine ruimte gestapeld kan worden.

Stapelbare Pallets
Stapelbare pallets zijn ook geschikt voor pallets, omdat ze de pallet ondersteunen met 5 profielen. Dit betekent dat een zwakke pallet niet kan breken en er dus geen gevaar is voor een grote instorting.
Als u veel identieke pallets heeft, kunt u de stapelbare pallets goed in meerdere rijen voor elkaar stapelen en zo veel ruimte in het magazijn besparen.

Stapelpallet
We bieden stapelbare pallets in drie verschillende maten met een draagvermogen van 1000, 1500 of 2000 kg. De hoekbuizen zijn 1050, 1400, 1680 of 2100 mm lang.
De stapelpallet kan, afhankelijk van de lengte van de buizen, gestapeld worden tot een hoogte van ongeveer 6-7 meter.

Stapelbare Pallet
De stapelpallet is thermisch verzinkt en daarom geschikt voor gebruik en opslag buitenshuis. De stapelbare pallets zijn TÜV-getest.

Roosteropzetframes voor pallets
We hebben ook roosteropzetframes voor pallets als alternatief voor de stapelbare pallets.

Ik ben op bezoek als