Productcategorieën
Overig

Stapelpallets - Stapelrek
Stapelpallets of een stapelrek zijn geschikt voor het opslaan en vervoeren van lang materiaal, zoals lange buizen of profielen. Het kan ook worden gebruikt als een mobiel palletrek dat snel verplaatst kan worden met een heftruck.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwaar Stapelrek
Een transport- en opslagrek, ofwel een opslagrek, is een ongelooflijk flexibel systeem dat bestaat uit een frame met een buis in elk van de vier hoeken. Deze buizen kunnen snel gemonteerd of verwijderd worden, zodat de stapelpallet op een minimale ruimte gestapeld kan worden.

Stapelpallets
Stapelpallets zijn ook geschikt voor pallets, omdat ze de pallet ondersteunen met 5 profielen. Dit betekent dat een zwakke pallet niet kan breken en er dus geen gevaar is voor een grote instorting.
Als je veel identieke pallets heeft, kun je de stapelpallets goed in meerdere rijen voor elkaar stapelen en zo veel ruimte in het magazijn besparen.

Stapelrek
We hebben stapelpallets in drie verschillende maten met een draagvermogen van 1000, 1500 of 2000 kg. De hoekbuizen zijn 1050, 1400, 1680 of 2100 mm lang.
Het stapelrek kan afhankelijk van de lengte van de buizen worden gestapeld tot een hoogte van ongeveer 6-7 meter.

Stapelbare Pallet
Het stapelrek is verzinkt en daarom geschikt voor gebruik en opslag buitenshuis. De stapelpallets zijn TÜV-getest.

Roostervormig bovenframe voor pallets
We hebben ook roostervormig bovenframe voor pallets als alternatief voor de stapelpallets.

Ik ben op bezoek als